Du kan leie lagerrom hos oss så lenge du ønsker. Leieforholdet er løpende helt til du velger å si det opp. Minste leietid er kun 1 måned med oppsigelse etter 14 dager.

Ja, du kan reservere et lager hos oss. Maksimum reservasjonsperiode blir regulert etter skjønn, kapasitet og ønsket terminperiode. Kontakt oss så tar vi en prat om det. Alt du trenger å gjøre er å benytte skjemaet på høyre side for å bestille lager. Vi kontakter deg med status for bestillingen innen kort tid.

Ja, vi åpnet med container-lager i 2016 der vi leier ut 20-fots containere (6 meter/33m3) på overvåket uteområde med tilgjengelighet 24/7.

Vi har abonnementsløsning med automatiske betalinger enten via betalingskort eller Vipps. Etter at første betaling er utført så går alle betalinger helt av seg selv.

Ja, vi tar kredittsjekk av alle bestillinger før lageret overtas av utleier. Har du betalingsanmerkning kan vi likevel tilby lagerleie mot forskuddsbetaling for hele perioden. Kontakt oss for mer informasjon.

Det er ingen kostnad for adgang til lageret utover normal månedsleie.

Du kan ta i bruk lageret så raskt leiekontrakt er signert og lageret er besiktiget. Vi tar kredittsjekk av alle før lageret utleveres. Ved betalingsanmerkninger må hele leiesummen innbetales før lageret overtas.

Alle lager kan sies opp med varsel innen 14 dager. Minimums leietid blir da 1 måned.

Ja, eller du må sjekke hvilken dekning du har på din innboforsikring. Det er avvik i vilkårene fra de forskjellige selskapene når det gjelder innbo lagret utenfor egen bopel. Vi har ikke forsikring som dekker dine eiendeler.

Nei, dessverre, men det finnes andre som tilbyr hengerleie i området. Blant annet Circle K Harebakken har hengere til leie.

Lagerboder innendørs er tilgjengelig mellom kl 08.00 – 23.00 (kan være tilgjengelig utenom dette etter avtale med Inbox Minilager AS). Utvendige lagercontainere er tilgjengelig 24/7.