Hvor lenge kan jeg leie lageret?

Du kan leie lagerrom hos oss så lenge du ønsker. Leieforholdet er løpende helt til du velger å si det opp. Minste leietid er kun 1 måned med oppsigelse etter 14 dager.

Kan jeg reservere et lager hos dere?

Ja, du kan reservere et lager hos oss helt kostnadsfritt og uten gebyr. Alt du trenger å gjøre er å benytte skjemaet på høyre side for å bestille lager. Vi kontakter deg med status for bestillingen innen kort tid.

Tilbyr dere utendørslagring (container-lager)?

Ja, vi åpnet med container-lager i 2016 der vi leier ut 20′ containere (6 meter/33m3) på overvåket uteområde med tilgjengelighet 24/7.

Hvordan betaler jeg?

Vi sender ut faktura per epost. Du kan velge å få faktura hver måned eller halvår. Kortbetaling er på vei …

Tar dere kredittsjekk?

Ja, vi tar kredittsjekk av alle bestillinger før lageret overtas av utleier. Har du betalingsanmerkning kan vi likevel tilby lagerleie mot forskuddsbetaling for hele perioden. Kontakt oss for mer informasjon.

Koster det noe å bruke lageret?

Det er ingen kostnad for adgang til lageret utover normal månedsleie.

Hvor raskt kan jeg ta i bruk lageret?

Du kan ta i bruk lageret så raskt leiekontrakt er signert og lageret er besiktiget. Vi tar kredittsjekk av alle før lageret utleveres. Ved betalingsanmerkninger må hele leiesummen innbetales før lageret overtas.

Hvor lang oppsigelse har jeg?

Alle lager kan sies opp med varsel innen 14 dager. Minimums leietid blir da 1 måned.

Må jeg tegne forsikring?

Ja, eller du må sjekke hvilken dekning du har på din innboforsikring. Det er avvik i vilkårene fra de forskjellige selskapene når det gjelder innbo lagret utenfor egen bopel. Vi har ikke forsikring som dekker dine eiendeler.

Tilbyr dere utlån av henger?

Ja, som kunde hos Inbox Minilager AS kan du låne henger gratis i fem timer per lager/kunde i forbindelse med innflytting i lageret. Utenom dette så er det 100kr/time (eventuelt 450kr/dag). Henger skal kvitteres ut og inn med SMS. Brudd på reglementet belastes med 500kr i gebyr.

Når er lageret åpent?

Lageret er tilgjengelig mellom 07.00 – 23.00 (kan være tilgjengelig utenom dette etter avtale med Inbox Minilager AS).

    NeiJa